Heins clubje 13-01-2023

Het is al weer een poosje geleden dat ik de pen ter hand nam, en is er al weer
heel wat voorbij gegaan. Zo ben ik 9 december met de KBO bus naar Brussel mee geweest en heb rond gelopen en gekeken in het Europees Parlement. Het was een boeiende dag voor mij. De feestdagen ben ik ook goed en gezellig door gekomen, en zijn na het nieuwjaar, wij biljarters, weer aan de slag gegaan, al was er niet op ons gerekend. De Velo kantine stond een beetje op zijn kop door werkzaamheden. Maar met wat improvisatie hebben we 2 middagen
toch kunnen spelen. Helaas zijn ons vorig jaar enkele leden ontvallen. Nu hebben we er weer 5 nieuwe leden bij, waar we erg blij mee zijn ik tel nu 24 leden die biljarten.
We hebben er al weer een paar weken op zitten. Vooral de dinsdagmiddag is het drukste en zijn er soms 16 tot 18 man, een volle boel. Er kunnen er nu op dinsdag geen nieuwe leden bij, wel op de donderdag.
Ook zijn er per 1 januari weer nieuwe moyennes uitgerekend, en zijn de meeste er op vooruit gegaan, dat betekent dat we gemiddeld beter zijn gaan biljarten. Maar ook als je lid wordt en het spel nog niet of een beetje kent, we helpen en leren je gewoon biljarten, de gezelligheid is het belangrijkste. Ook ben je niet verplicht om te komen, als je een middag niet kan of wil, ben je er geheel vrij in om niet te komen.
Zo dit was het weer mijn bijdragen, en hoop jullie weer tegen te komen bij de KBO en wens ieder een fijn tijd toe.

Cees

[ In totaal 11 maal bekeken, vandaag 1 maal ]

Dit vind je misschien ook leuk...