Modepresentatie Van der Klooster, 13 oktober 2021

Modepresentatie Van der Klooster

Van der Klooster Mode uit Boskoop heeft ons op woensdag 13 oktober 2021 uitgenodigd voor een dames modepresentatie, heren zijn natuurlijk van harte welkom, maar de kleding is wel alleen gericht op dames. Deze gezellige dag ziet er als volgt uit:

Ontvangst met koffie en gebak (ook suikervrij) van de plaatselijke banketbakker. Daarna presenteert de ladyspeaker en drie mannequins op muziek een uitgebreide show met de allernieuwste eigentijdse items. Na de modeshow wordt er een lunch geserveerd.

Gelegenheid om te kopen en te passen is er uiteraard ook. Alles begeleid door de mannequins en verkoopsters die voor deskundig en vrijblijvend advies zorgen.

Rond 15.45 uur gaan we weer met de bus huiswaarts.

Deze dag bij Van der Klooster is € 6,00 p.p. plus het busvervoer  € 12,00 p.p. dus totaal

€ 18,00-.p.p.

We vertrekken woensdagmorgen 13 oktober om 09.30 uur vanaf het Veloterrein, u kunt zich hiervoor opgeven vóór 7 oktober via onderstaande strook bij Joke Mulder en betalen op de dinsdagmiddag of op de donderdagmiddag bij Coby van der Knaap.

Als u op eigen gelegenheid wilt gaan is het adres: Boskoopseweg 4, 2771 XN Boskoop.

Klik hier voor een aanmeldingsformulier

Voor u de bus instapt is het de bedoeling dat u aan een van onze commissieleden van UGVU toont:

Een bewijs van volledig vaccinatie, u kunt ook de “Coronacheck” app  downloaden op uw telefoon, die kunt u op alle plekken waar nodig gebruiken. Hulp hierover kunt u zien op  https://www.youtube.com/watch?v=fuwzLKOwJIQ of vraag uw kinderen/kennissen hoe dat moet.

OF  Een negatief testresultaat, dit kan zijn een sneltest (niet ouder dan 48 uur) of een PCR-test

[ In totaal 10 maal bekeken, vandaag 1 maal ]

Dit vind je misschien ook leuk...

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann