Opening van het KBO seizoen 2021-2022

Van de bestuurstafel,

Begin oktober was het dan zover: sinds twee en een half jaar ons kaartweekend.
Het was een zeer geslaagd weekend: de sfeer was goed, mooie kamers, lekker eten en redelijk goed weer.
Echter zaterdag ochtend was er wel een minpunt: de bus van Hilda en Piet Pool was opengebroken, 3 sloten vernield en de fiets van Thea gestolen. De andere 3 fietsen hebben de dieven laten staan. Dus als u denkt dat er alleen in de Randstad wordt gestolen …
Op zondag heb ik Chris de Gier (naast natuurlijk de klaverjas- en de bridgeleiding) mogen bedanken voor zijn vele verdiensten als leider van de klaverjas en hem de speld van onze KBO mogen overhandigen.

Dit was niet de enige keer afgelopen tijd: op de algemene ledenvergadering van 14 oktober hebben we afscheid genomen van Etty de Kok. In de negen jaren dat zij bestuurslid was, heeft ze een zeer waardevolle bijdrage geleverd: o.a. de ledenadministratie (zeer consciëntieus) gedaan, jaren samen met Jan de Nestor aan de lopers uitgedeeld, altijd goede ideeën en altijd positief. Zij heeft de speld van onze KBO dan ook dubbel en dwars verdiend.
Als nieuw bestuurslid is de heer Kees Grolleman toegetreden.

Verder is Corona nog steeds onder ons. Daarom zal ook bij ons op de soosmiddagen een dezer weken gevraagd worden de QR-code of het schriftelijke bewijs van inenting éénmalig te laten zien.
Niet gevaccineerd betekent dan geen toegang meer tot de soosmiddagen.

In de winkels zie je alweer pepernoten, speculaas etc. en in de tuincentra is alles Kerst. Nu, half oktober, vind ik dat nog een beetje vroeg om aan te denken. Donkere dagen komen er nog genoeg.

Het gaat U goed, namens het bestuur,
Annelies van der Hee-Lammers, voorzitter

Etty dank je wel…

…voor al wat je hebt gedaan

Ik heb het graag gedaan voor KBO Wateringen!

 

 

 

[ In totaal 188 maal bekeken, vandaag 1 maal ]