FAQ = Veel gestelde vragen

Klik op het plusje + ( links) om het antwoord op onderstaande vragen te lezen , Klik op het minnetje – (links) als u het antwoord weg wilt klikken.

Het lukt me niet om in te loggen op de website
Als u op de www.kbowateringen.nl website bent klik dan op de tekst in de grijze balk rechtsboven met “in/uitloggen”. Vul bij Gebruikersnaam uw e-mailadres (die bij ons bekend is) in. Voor het Wachtwoord uw geboortedatum ( Met streepjes ertussen  dd-mm-jjjj) . Klik er onder op de toets “Inloggen” en de website zal zich openen.en bent u ingelogd.
Ik krijg de melding dat mijn Wachtwoord niet juist is bij mijn Gebruikersnaam
Als u op de www.kbowateringen.nl website bent, klik dan op de tekst in/uitloggen rechts boven  in de grijze balk.  Vul bij Gebruikersnaam uw e-mailadres in en bij het Wachtwoord uw geboortedatum ( dd-mm-jjjj) . Klik op de toets “Inloggen”. Hierna krijgt u de vraag of u het Wachtwoord bent vergeten en klik daarop. Vul nogmaals uw e-mailadres in en klik op “Nieuw wachtwoord aanmaken”. Er zal een mailtje naar u verstuurd worden met een nieuw te gebruiken wachtwoord. Gebruik dat nieuwe wachtwoord met uw e-mailadres en de website zal zich openen. Het nieuwe wachtwoord daarna blijven gebruiken.
Weet niet meer wat ik als Gebruikersnaam heb gebruikt
Uw Gebruikersnaam is uw e-mailadres dat bij de ledenadministratie bekend is.
Mijn e-mail adres is gewijzigd, aan wie moet ik dat doorgeven
Als uw e-mailadres gewijzigd is geef dit dan zsm door aan de ledenadministratie@kbowateringen.nl
Ik zie niet het complete beeld op het scherm van mijn PC
Zo pas je het beeldscherm van de PC aan. Open Schermresolutie door achtereenvolgens te klikken op de knop Start, > Configuratiescherm, en vervolgens op > Beeldschermresolutie aanpassen onder Vormgeving en persoonlijke instellingen. Klik op de vervolgkeuzelijst naast Resolutie. Controleer de resolutie die is aangeduid met (aanbevolen). Dit is de oorspronkelijke resolutie van het LCD-Beeldscherm. Gewoonlijk is dit de hoogste resolutie die door het beeldscherm wordt ondersteund.
Hoe kan ik de letters vergroten?
Klik aan de linkerkant  op de  AAA+ of gebruik de CTRL en de + ( plus) toets gelijktijdig.
Waar vind ik ....
De bridge-uitslagen ; Homepage > Bridge > Bridge competitiestanden of klik hier

De Klaverjasuitslagen; Homepage > Klaverjassen. of klik hier

Het bestuur; Homepage > bestuurs en commissieleden. of klik hier

De dagjes uit/ vakantie reis en andere uitgaans activiteiten; Homepage > Uit! of klik hier

De SOOS middagen; Homepage > Algemeen > soosmiddagen. of klik hier

Heb je zelf nog een andere vraag ? Stel hem hier
Stel de vraag aan die persoon die er mee belast is. Om een inschatting te maken naar wie, kijk dan eerst op de Homepage > Algemeen > Bestuurs en commissie leden. Een e-mail is dan gauw verstuurd.
[ In totaal 812 maal bekeken, vandaag 1 maal ]